mac plug

Witamy!

Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się lub zarejestruj, możesz zalogować się przez swoje konto z facebook'a, twitter'a lub konto google!

Sign In with Twitter Sign In with Google Login with Facebook

Zaloguj się Zarejestruj się

W tej dyskusji

usługi macplug

Profesjonalne i szybkie projektowanie stron dla wymagających klientów!
Wybierz profesjonalny hosting www dla swojej firmy.
konta email w domenie macplug.net
  • tecetece March 2011 +1 -1
    Słuchajcie, nie jestem w stanie dalej utrzymywać domeny macplug.net (5 lat minie 4 maja) i w związku ze zbliżającym się terminem wygaśnięcia jej (4 maja 2011) mam dla Was 2 propozycje: zrzutka na domenę - 61.50zł (stawka z netart'u), bądź rezygnacja z tych kont w tej domenie. Patrząc w panelu administracyjnym, aktywnie korzysta około 20 osób - 3 zł na osobę.
    Decyzja zależy do Was.

pozdrawiam
    TeCe
  • santeesantee March 2011 +1 -1
    Ja nie mam problemu - mogę się zrzucić. Najchętniej PayPalem, bo wysyłanie 3 złotych z UK jest, ten, mało praktyczne ;-)
  • pyniopynio March 2011 +1 -1
    3 zlote to nic. Tez z checia sie zrzuce. Choc nie korzystam juz z tego maila (chyba ze da sie teraz zrobic z niego IMAP?)

Btw. czy netmark zwieksza cene co roku? U mnie leci drugi roczek moich domen u nich i za kazda place 48PLN brutto + oczywiscie hosting.
    Jasne, że da się używać tego konta w trybie IMAP ;-)
    Tak myslalem ze imap powinien smigac, w koncu tak naprawde to gmail :) Od czasu gdy maila uzywam na 3 urzadzeniach pozbylem sie wszystkich kont pop'owych i imap jest niestety koniecznoscia.
  • RemikRemik March 2011 +1 -1
    @pynio Tylko zalecam backup. Myślałem sobie kiedyś ze jak padnie google to padnie wszystko a tu niestety nie bo padł mój gmail i do tej pory mi konta nie odzyskali. Niestety jest jednym z niewielu pechowców. Całe szczęście, że mam drugie konto gdzie przekierowuje maile jako kopia bo inaczej bym się chyba pochlastał. Ale i tak plama jak byk.
  • March 2011 +1 -1
    Gdzie wysyłamy ?
    paypal: admin /znaczek-at/ macplug.net
  • luc68luc68 March 2011 +1 -1
    wobec tego wszystko jasne i ja też się dorzucę. Aczkolwiek nie mam paypal więc muszę tradycyjnie na konto.
    PayPal to bardzo przydatna rzecz. Poszło, powodzenia !
    @sante, @grzegor - dzięki! :) box zaktualizowany.
  • fascikfascik March 2011 +1 -1
    poszło 3pln... @tece - zapomniałem dopisać na co ;-)
  • wiruswirus March 2011 +1 -1
    poszło 10zl ;)
    @fascik, @wirus - dzięki, tabelka uzupełniona
    Odpowiadając na pytanie - tak, jest możliwość założenia nowych kont, jeśli zbierze się na domenę. ;)
    Czy ktoś mi jest w stanie wytłumaczyć, dlaczego jedne wpłaty na paypal'a w wysokości 3zł przychodzą jako 3zł, a inne jako 2.11zł (tak! 89gr prowizji!)?!
    Dzięki @makryba
  • maumamauma March 2011 +1 -1
    Może jakieś przewalutowanie tutaj wchodzi w grę. Tak czy inaczej PAYPAL jest złodziejski!!!!!
  • PartyzantPartyzant March 2011 +1 -1
    TC a ja widzę, że serwer wygaśnie szybciej.. czy na serwerek / domenę też się zrzucamy?
  • grzegorgrzegor March 2011 +1 -1

paypal jest złodziejski

Niestety - za wygodę się płaci. Ale i tak sporo mniej niż 30% ;)
    tece a ja moglbym prosic o dane do przelewu na pw ew. maila? Nie mam paypala, juz nawet mialem zakladac ale chyba szkoda prowizje placic.
  • makrybamakryba March 2011 +1 -1

a inne jako 2.11zł (tak! 89gr prowizji!)?!
    Dzięki @makryba

może kwestia waluty w jakiej mamy zdefiniowany paypal, a jak doszło ode mnie?