Słuchajcie, nie jestem w stanie dalej utrzymywać domeny macplug.net (5 lat minie 4 maja) i w związku ze zbliżającym się terminem wygaśnięcia jej (4 maja 2011) mam dla Was 2 propozycje: zrzutka na domenę - 61.50zł (stawka z netart'u), bądź rezygnacja z tych kont w tej domenie. Patrząc w panelu administracyjnym, aktywnie korzysta około 20 osób - 3 zł na osobę. Decyzja zależy do Was.
Tak myslalem ze imap powinien smigac, w koncu tak naprawde to gmail :) Od czasu gdy maila uzywam na 3 urzadzeniach pozbylem sie wszystkich kont pop'owych i imap jest niestety koniecznoscia.
@pynio Tylko zalecam backup. Myślałem sobie kiedyś ze jak padnie google to padnie wszystko a tu niestety nie bo padł mój gmail i do tej pory mi konta nie odzyskali. Niestety jest jednym z niewielu pechowców. Całe szczęście, że mam drugie konto gdzie przekierowuje maile jako kopia bo inaczej bym się chyba pochlastał. Ale i tak plama jak byk.
Czy ktoś mi jest w stanie wytłumaczyć, dlaczego jedne wpłaty na paypal'a w wysokości 3zł przychodzą jako 3zł, a inne jako 2.11zł (tak! 89gr prowizji!)?! Dzięki @makryba