Jeśli chodzi o szatę graficzną to nic nie brakuje. Brakuje natomiast dyskusji i osób do jej toczenia. Starzy użytkownicy poruszali setki tematów i większość zadeklarowała się w swoich poglądach. Trudno aby toczyli kolejny raz wywody o tym co było pierwsze Kura czy Jabłko ;) Chyba wszystkich znudziły też dyskusje o kolejnych odsłonach iMaków, iPodów itd... w MacOSX nic nawet popsuć się nie chce... wieje nudą, to chyba problem forum.
Wersja dla srajfona jest dziwna, polaczenie z twiterami i fajsbukami to totalny absurd... Zasadniczo to wydaje mi sie to to przeladowane. Owszem jest w miare przyjemny wyglad, jakas tam funkcjonalnosc, ale jakos tak jest nie specjalnie...
@jsg może jakiś konkret? :) wersja mobilna - "dziwna" - co chciałbyś w niej znaleźć, żeby nie była "dziwna"? logowanie via twitter / facebook - ponad 30 osób skorzystało z tej funkcjonalności. "zasadniczo przeładowane" - co konkretnie? "przyjemny wygląd" - o już coś, ale to subiektywne. "jakaś tam funkcjonalność" - a jakiej byś oczekiwał? "jakoś tak jest nie specjalnie" - hmmm... ;)
Jeśli miałbym coś już wywalać to okienko z "xxx osób już to lubi". Te okienka wrzucają już chyba wszyscy i jak je widzę to mam ochotę włączyć filtr w adblocku o formule www.*.* Poza faktem że wspomniane okienko nic nie wnosi (bo co mnie obchodzi że ileś tam osób to lubi" to na dodatek strona wolniej się ładuje bo czekam sobie na połączenie z serwerami facebooka.
TC w wersji mobilnej litery sa za duze, tytuly nie mieszcza sie w jednej linni, powoduja rozjechanie strony, jak chce dobie tylko rzucic okiem na to co nowego musze przewijac w dol bo w okienku mam tylko trzy poerwsze tytuly
To jest brak funkcjonalnosci. Wierze ze fb itw moga byc dobrym rozwiazaniem. Mi sie nie podoba, to odbieranie tozsamosci miejscu na sieci.
Oczywiscie wszystko subiektywnie i nic ponadto...
A jak ktos nie ma avatary to sie tytul zaczyna od kantu strony, a jak ma to sie pokazuje po lewej, albo niech sie nie pokazuje, albo tym co nie maja zaladowac puste...