mac plug

Witamy!

Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się lub zarejestruj, możesz zalogować się przez swoje konto z facebook'a, twitter'a lub konto google!

Sign In with Twitter Sign In with Google Login with Facebook

Zaloguj się Zarejestruj się

W tej dyskusji

usługi macplug

Wasza pomoc w makowym dokształcaniu nieletnich:) /wirtualna!!!!/
  • somnambuliksomnambulik October 2011 +1 -1
    Witam
    Prowadzę zajęcia w szkole podstawowej na maczkach. Jako że mamy kryzys mądrzy postanowili połączyć klasy coby bardziej dokształceni ze szkoły wychodzili...:(
    Krótko mówiąc sporo dzieciaków siedzi po dwoje do jednego kompa
    Jednakże jest pewien konkurs z nagrodą pieniężną. Dostałem obietnicę że jak wygramy to otrzymam fundusze na 2-3 nowe /używane/ maczki:) Sam wydam te pieniądze więc nie ma mowy że fundusze zostaną roztrwonione na bzdurki. Nie ukrywam że to fantastycznie rozluźniło by atmosferę w klasie /każdy chce pracować, kliknąć, dotknąć czy zagrać.../
    Zwycięzcą będzie szkoła, która zbierze najwięcej głosów
    Po wejściu na stronę:
    www.hulakonkurs.pl
    wybieramy zakładkę: ZAGŁOSUJ NA NAJLEPSZĄ SZKOŁĘ
    Następnie wpisujemy 220 w okienko i klikamy lupkę lub wybieramy tą szkołę z menu
    Ostatnia czynność to kliknięcie ZA i wpisanie aktywnego adresu mail
    No i najważniejsze - potwierdzenie wysłania głosu po przyjściu wiadomości zwrotnej
    /wiem że każdy to wie ale napisałem:) /
    Jeżeli uznacie że warto poświęcić słownie MINUTĘ proszę o przysługę
    Z góry WIELKIE PODZIĘKOWANIA od dzieciaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    pozdrawiam
    jeszcze jedno
    naturalnie nie ma przeciwwskazań abyście trochę pospamowali i wysłali to swoim znajomym:))
    dzięki
  • luc68luc68 October 2011 +1 -1
    nie widzę problemu poproszę też znajomych na facebooku, notabene również nauczycieli.
    dzięki bardzo!!!
  • jsgjsg October 2011 +1 -1
    a jakie macie maszyny w pracowni? Nie wiem, czy przypadkiem nie łatwiej było by wystosować apel o wietrzenie magazynów i strychów i dostać od kolegów kilka G4 PM które są w tej chwili warte mniej niż powietrze w przestrzeni którą zajmują, a może u was jeszcze by trochę posłużyły. Sam chętnie bym oddał na taki cel g4 MDD ale niestety kilka miesiecy temu dokonał żywota.
  • QDSQDS October 2011 +1 -1
    Cześć, oczywiście zagłosowałem. (i to nawet 2 razy na różne adresy mailowe).
    Może daj takie info na innych forach np. minimalmac.pl (tam moge dać sam, ale leppiej będzie wyglądać jak osoba zainteresowana sama napisze), lub na myapple - tam jest dużo odwiedzających.
    Im więcej ludzi z grona makowego się dowie tym większa szansa na wygraną.
  • somnambuliksomnambulik November 2011 +1 -1
    wygraliśmy w tym konkursie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
    wielkie dzieki dla wszystkich glosujacych !!!!!!!!!!!!
    bez was byłoby ciężko
    jakby co to tez mozecie na mnie liczyc:)
    teraz tylko dostać nagrode i zakupić sprzęt
    pozdrawiam gorąco
  • grzegorgrzegor November 2011 +1 -1
    Super! Gratuluję serdecznie wygranej jak i samego pomysłu oddolnej inicjatywy!