Witam Prowadzę zajęcia w szkole podstawowej na maczkach. Jako że mamy kryzys mądrzy postanowili połączyć klasy coby bardziej dokształceni ze szkoły wychodzili...:( Krótko mówiąc sporo dzieciaków siedzi po dwoje do jednego kompa Jednakże jest pewien konkurs z nagrodą pieniężną. Dostałem obietnicę że jak wygramy to otrzymam fundusze na 2-3 nowe /używane/ maczki:) Sam wydam te pieniądze więc nie ma mowy że fundusze zostaną roztrwonione na bzdurki. Nie ukrywam że to fantastycznie rozluźniło by atmosferę w klasie /każdy chce pracować, kliknąć, dotknąć czy zagrać.../ Zwycięzcą będzie szkoła, która zbierze najwięcej głosów Po wejściu na stronę: www.hulakonkurs.pl wybieramy zakładkę: ZAGŁOSUJ NA NAJLEPSZĄ SZKOŁĘ Następnie wpisujemy 220 w okienko i klikamy lupkę lub wybieramy tą szkołę z menu Ostatnia czynność to kliknięcie ZA i wpisanie aktywnego adresu mail No i najważniejsze - potwierdzenie wysłania głosu po przyjściu wiadomości zwrotnej /wiem że każdy to wie ale napisałem:) / Jeżeli uznacie że warto poświęcić słownie MINUTĘ proszę o przysługę Z góry WIELKIE PODZIĘKOWANIA od dzieciaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam
a jakie macie maszyny w pracowni? Nie wiem, czy przypadkiem nie łatwiej było by wystosować apel o wietrzenie magazynów i strychów i dostać od kolegów kilka G4 PM które są w tej chwili warte mniej niż powietrze w przestrzeni którą zajmują, a może u was jeszcze by trochę posłużyły. Sam chętnie bym oddał na taki cel g4 MDD ale niestety kilka miesiecy temu dokonał żywota.
Cześć, oczywiście zagłosowałem. (i to nawet 2 razy na różne adresy mailowe). Może daj takie info na innych forach np. minimalmac.pl (tam moge dać sam, ale leppiej będzie wyglądać jak osoba zainteresowana sama napisze), lub na myapple - tam jest dużo odwiedzających. Im więcej ludzi z grona makowego się dowie tym większa szansa na wygraną.
wygraliśmy w tym konkursie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: wielkie dzieki dla wszystkich glosujacych !!!!!!!!!!!! bez was byłoby ciężko jakby co to tez mozecie na mnie liczyc:) teraz tylko dostać nagrode i zakupić sprzęt pozdrawiam gorąco