mac plug

Witamy!

Aby wziąć udział w dyskusji, zaloguj się lub zarejestruj, możesz zalogować się przez swoje konto z facebook'a, twitter'a lub konto google!

Sign In with Twitter Sign In with Google Login with Facebook

Zaloguj się Zarejestruj się

W tej dyskusji

usługi macplug

Kolejna paczka programów
  • dziurawydziurawy October 2011 +1 -1
    paczka jest pod adresem http://www.macsuperbundle.com - czy zachwyca to sami ocenicie.
  • grzegorgrzegor October 2011 +1 -1
    no mnie w ogóle nie zachwyca - jedyne co bym z tego zainstalował u siebie na próbę to fantastical, no ale po co wtedy płacić $50 za resztę jak sam kosztuje $20?
  • pemekscreenpemekscreen 25. January +1 -1
    według mnie warto, choćby dla parallelsa.
  • grzegorgrzegor 26. January +1 -1
    No tak, ale to już całkowicie inna promocja. W tej poza oczywistym Parallelsem jest jeszcze Flux do polecenia jak ktoś para się od czasu do czasu tworzeniem stron.
  • pemekscreenpemekscreen 26. January +1 -1
    używałeś? interface wygląda nieźle, ale czy warto ?
    na co dzień używam Coda.
  • grzegorgrzegor 26. January +1 -1 (+1 / -0 )
    miałem triala, i przyznam że coda czy cssedit przy tym wymiękają (oczywiście w pewnym zakresie, każdy z nich ma jakieś swoje plusy)

Loves: pemekscreen

• pemekscreenpemekscreen 27. January +1 -1
    uruchomiłem triala, dużo różnych udogodnień ale interface jest brzydki i niewygodny,
    zostaję przy Coda, chyba jest to program dla amatorów którzy będą w nim przestawiać wizualnie divy i nadużywać kłujących jaskrawymi gradientami template'ów. Flux próbuje konkurować z Dreamweaverem który podobnie jak Flux jest duży, ale niewiele z tego wynika. CSSedit został scalony z Espresso tej samej firmy i wyszedł z tego całkiem niezły program, podobny do Cody ale ma wygodne drzewo documentu, przydatne w skomplikowanych stronach.
  • grzegorgrzegor 27. January +1 -1
    zapewne masz rację - akruat w sprawie stron jestem amatorem i zatrzymałem się na '99 roku jakoś od strony warstwy html+css
  • pemekscreenpemekscreen 28. January +1 -1
    zabawne że na screenshotach wyglądało to dużo lepiej.